Restyling tomboy kamer

Onze oudste dochter Mees is een echte tomboy, ze houdt van dino’s, raceauto’s, voetbal en BMX. Daar was ik nog niet achter toen ze 1 jaar was en ik een schattig behang van Cath Kidston voor haar had uitgekozen. Het wordt dus tijd voor een restyling van de slaapkamer! Geen bloemetjes behang, maar een stoere meiden kamer. Het begint met inspiratie opdoen op Pinterest en een digitaal moodboard maken.

 

http://www.chasingsunshineblog.com/
 Chasing Sunshine Blog

 

http://www.ministyleblog.com/blog/room-tour-minimockspetra1652014
Mini Style

 

028-kopi_rect640
Apartment Therapy

Ik heb al zoveel mooie kamertjes voorbij zien komen op Pinterest. Je kan ze allemaal vinden op mijn Pinterest pagina. Een vintage & retro bureau leek mij sowieso erg mooi in het geheel. Op Marktplaats heb ik al een leuk retro bureau weten te scoren! Ik wil de basis wit laten met stoere zwarte accenten en verder heel veel leuke accessoires. Ik heb alvast een een wishlist gemaakt!

Comments are closed.